Error
  • The template for this display is not available. Please contact a Site administrator.
Toimiviksi Todetut Neuvot Seksin Saamiselle Internetistä

Toimiviksi Todetut Neuvot Seksin Saamiselle Internetistä

Useimmat ilman tyttö tai poikaystävää olevista yrittää löytää tälläkin hetkellä kumppania verkon deittipalveluista, koska kyseinen toiminta näyttää olevan aika paljon helpompaa kun otetaan vertailuun seuran etsiminen esim. yökerhoista. Panoseuraa etsivien lukumäärä näyttää olevan lähimain saman suuruinen, kuin pitkäikäistä seurustelua etsiskelevien naimattomien luku. Tämän johdosta kuluttajien ulottuville on ilmestynyt useita seksiseuraa verkosta (visit the website) metsästäville suunnattuja sivuja, koska deittisivut ovat selvästi tajunneet tilanteen. Jos vaikutat olevan vailla parisuhdetta sekä kaipaat seksiä niin kannattaa aivan varmasti liittyä yhteen näistä sivuista.

Deittisivuston löytäminen juuri henkilökohtaisiin vaatimuksiin on varmasti hankalinta. Jo nyt kuluttajien saatavilla tuntuisi olevan massiivinen määrä sovelluksia, mitkä on suunnattu seksuaalista seuraa etsiville. Paras tapa menestyä panoseuran saannissa online on mennä mukaan mahdollisimman useaan deittisivustoon sekä hakea yhtäaikaisesti panokumppania kaikista. Useimmin miesten ja naisten välinen suhde tällaisissa sovelluksissa on hieman huono, koska mieskävijöitä on useasti selkeästi kookkaampi joukko kun naisihmisiä. Eräs kikka edellä mainittuun ongelmaan onkin laittaa yksinomaan jätkät maksamaan sivuston käyttämisestä ja markkinoida naiskäyttäjille kyseistä deittisivustoa käytön maksuttomuudella. Tapa on kasvussa koska useimmat sivut ovat kyenneet houkuttelemaan kyseisellä metodilla enemmän naispuolisia. Pimpin saanti tuntuu olevan em. hintapolitiikkaa noudattavilla seuranhakusivustoilla useimmiten helppoa, joten hintapolitiikka näyttää tuottavan halutun lopputuloksen. Sukupuolesta riippuva kustannusmalli takaa miespuolisille miellyttävän sukupuolijakauman ja siitä voi omasta mielestäni maksaa vähäsen ylimääräistä.

Toisille käyttäjistä mainittu menettely voi tuntua oletusarvoiselta, mutta pillun saannissa netistä ensiarvoista on yleensä mairitteleva profiilikuva. Panostamalla mairittelevaan profiilikuvaan saanet selvästi helpommin kontaktin panoa haikaileviin naiskäyttäjiin. Muista pitää mukana myös fiksut käytösnormit. Naispuoliset pitävät kohteliaista miehistä myös netissä. Itse profiilikuvaus kannattaisi myös tarkistaa oikeinkirjoitusvirheiden takia, siksi kun lapsuksia pullisteleva kuvaus voi antaa profiilin henkilöstä moukkamaisen yleiskuvan.

Varsinkin netissä lienee hyödyllistä tehdä selväksi se, että profiilikuvan takana saattaa tosiasiassa olla joku toinen ihminen kuin kuvassa. Muista noudattaa varovaisuutta henk.kohtaisen yksityisyytesi takia. Ethän anna internetissä itsestä liian paljon henkilökohtaista infoa ennen ensi treffiä. Ensimmäiset treffit kannattaisi sopia julkiselle paikalle. On joka kerta aivan yhtä paha idea järkätä ensideitti suoraa päätä tuntemattoman henkilön majapaikkaan, vaikka haluaisi seksiä miten lujasti tahansa. Aina fiksu toimenpide on ensitapaamisen sopiminen kuppilaan taikka ravintolaan ja siinä tapauksessa että luonteet kohtaa on vaivatonta siirtyä uuden tuttavuuden kotiin. Kortsua ei voi missään tilanteessa jättää pois. vaakamambon harrastukseen yhden yön kumppanin kanssa kuuluvat vaarat on hyvä pitää mielessä, koska seuranhakupalstalta metsästetyllä panokaverilla on mitä todennäköisimmin ollut monia irtosuhteita ennen treffejänne. Sukupuolitautien torjumiseen on olemassa turvallinen sekä halpa menetelmä: Kortsu.

Tähän loppuun vielä päälle kätevä neuvo petikumppania verkosta etsiville jätkille: Parisuhteessa elävät naiset antavat pimppiä havaintojeni mukaan todella usein.